Pappilan joulu tuo joulutunnelman

Seuraamme Joulu-uutisointia Suomessa ja maailmalla ja tuotamme myös itse mielenkiintoisia Joulu-uutisia. - Kuva yllä Copyright teksomolika, Freepik.
Avatar
Riihitonttu
Viestit: 161
Liittynyt: La Kesä 19, 2021 3:11 am
Viesti:

Pappilan joulu tuo joulutunnelman

Viesti Kirjoittaja Riihitonttu »

Pappilan joulu tuo joulutunnelman

Pirkkalan seurakunnan uutisia.

Pappilan joulu käynnistyy tiistaina 30.11. Jouluisesta tunnelmasta voi nauttia lauantaihin 4.12. saakka. Viime vuonna koronatilanteen takia tätä ei voitu toteuttaa, mutta nyt voimme virittäytyä jouluun Pappilan alueella viitenä päivä kello 17-20 välisenä aikana.

- Pappilan joulu kannattaa ehdottomasti kokea. Nähtävää ja tekemistä on niin sisällä kuin ulkonakin, sillä koko alue on upeasti valaistu ja sisätilat huokuvat joulutunnelmaa. Mukaan voi tulla myös vaan ihan olemaan ja nauttimaan, kertoo Pappilan joulun vastaava työntekijä Laura Furu.

Viisipäiväisen Pappilan joulun ajan väentupa muuttuu jouluiseksi korttipajaksi, jossa voi askarrella joulukortteja. Tänä vuonna on myynnissä myös postimerkkejä, joten kortit voi jättää postitukseen jo paikan päällä. Myynnissä on Vanhan kirkon 100-vuotisjuhlan kunniaksi teetettyä postimerkkiä sekä normaaleita postimerkkejä. Väentuvasta löytyy myös maisemoitu valokuvausnurkkaus, jossa voi käydä ottamassa valokuvia joulutervehdyksiksi.

Joulukahvilan puolella voi herkutella edulliseen hintaan. Kahvilasta löytyy niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja juomien kera. Pappilan joulun viimeiseen päivään, lauantaille, on luvassa myös riisipuuroa. Kahvilassa asioiville suosittelemme korttimaksua. Kahvilan tuotto käytetään lähetystyön hyväksi.

https://www.pirkkalanseurakunta.fi/uuti ... /94404593/
"Pakkasyö on ja leiskuen, Pohja loimuja viskoo
Kansa kartanon hiljaisen, yösydän-untaan kiskoo
Ääneti kuu käy kulkuaan, puissa lunta on valkeanaan
Kattojen päällä on lunta, tonttu ei vaan saa unta."


Kuva