Sivu 1/1

He tulivat jouluksi - Eroottinen joulukertomus

Lähetetty: Ke Syys 01, 2021 5:15 am
Kirjoittaja Riihitonttu
Vicktoria Gilles ja Shailene Craig: He tulivat jouluksi - Eroottinen joulukertomus

Äänikirja. Kuuntele alta linkistä näyte.

"Kun mies hyväili hitaasti naisen selkää sormenpäillään, nainen halusi lisää ja painautui lähemmäs miestä."

Markus on ajanut kauas Pohjois-Ruotsiin ottaakseen hoitaakseen talon, jonka on perinyt isoäidiltään. Mutta hänen autonsa ei oikein pärjää lumisilla talvikeleillä ja ajautuu yllättäen lumipenkkaan tien sivuun.

Sanna on matkalla hakemaan joulukuusta kylän markkinoilta, kun hän ajaa ojaan juuttuneen auton ohi. Auton vieressä seisoo mies, joka viittoilee tarvitsevansa apua. Nainen auttaa uuden naapurinsa ojasta, ja Markus tuntee heti, että naisessa on jotain tuttua.

Sanna turhautuu uuden naapurinsa uusavuttomuuteen. Mies ei hänestä osaa huolehtia itsestään lainkaan. Kylän joulujuhlissa he saavat kuitenkin uuden tilaisuuden tutustua toisiinsa. Mistelin alla, muutaman drinkin jälkeen, mitä vain voi tapahtua.

Vicktoria Gilles ja Shailene Craig ovat salanimet kahdelle ruotsalaiselle naiskirjailijalle, jotka asuvat eri puolilla Ruotsia. Kiihkeillä lyhytkertomuksillaan he haluavat tarjota lukijoilleen paon todellisuudesta. He hakevat inspiraationsa omasta arjestaan. Vicktoria ja Shailene kirjoittavat ikävistä ja kipeistäkin asioista kepeästi ja humoristisesti. Monet heidän kertomuksensa ovat eroottisia jännitystarinoita.

https://www.adlibris.com/fi/aanikirja/h ... 8728024805