Sivu 1/1

Hurstin Joulujuhla yksinäisille ja vähävaraisille

Lähetetty: Pe Elo 06, 2021 9:31 am
Kirjoittaja Pajatonttu
Hurstin Joulujuhla yksinäisille ja vähävaraisille

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry on järjestänyt yksinäisille ja vähävaraisille suunnatun Joulujuhlan jo parinkymmenen vuoden ajan. Viime vuosina juhla on pidetty Helsingin Messukeskuksessa.

Jouluna 2020 juhla peruttiin koronan vuoksi. Sen sijaan Hurstin väki jakoi 2 000 joulukassia Helsingin Rautatientorilla. Kasseissa oli kinkkua, perunalaatikkoa, porkkanalaatikkoa, rosollia, juustoa, graavilohta, sinappia, silliä, joululimppua, pipareita, suklaakonvehtirasia, kahvia, mehua ja vuodelle 2020 uskollisena loppusilauksena paketillinen kasvomaskeja.

Emme Joulumaan toimituksessa tiedä vielä tulevasta Joulujuhlasta 2021, mutta tiedot päivittyvät tähän aikanaan.

Presidentti Niinistön mielestä Hurstin joulujuhla on "varmasti niitä hienoimpia perinteitä, mitä Suomessa vallitsee". Samalla hän kertoi huomanneensa, että monissa pöydissä riitti iloa ja naurua juhlan alkaessa.

Lähde
Yle Uutiset: Tältä näytti Rautatientorilla, missä vietettiin poikkeuksellista Hurstin joulujuhlaa: tunnissa jaettiin 2 000 ruokakassia

Re: Hurstin Joulujuhla yksinäisille ja vähävaraisille

Lähetetty: To Joulu 02, 2021 8:08 am
Kirjoittaja Pajatonttu
Hurstin Joulu 2021

Joudumme perumaan perinteisen yksinäisten ja vähävaraisten joulujuhlan pahentuneen koronatilanteen takia.

Tämän johdosta jaamme Helsinginkadulla jouluviikon keskiviikkona 22.12. ja perjantaina 24.12. jouluisia ruokakasseja niin kauan kuin niitä riittää.

Terveisin
Hurstin väki

https://hurstinapu.fi/nimitysuutisia/